GRAND FUNK RELOAD & THE LIZARD KING

GRAND FUNK RELOAD & THE LIZARD KING

Datum: zaterdag 12 december 2020
Aanvang: 21:00 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree: € 9,-

Categorie:


INFORMATIE

Een nieuwe onstuimige projectband met ervaren muzikanten.
In 1975 heeft Grand Funk Railroad een magistrale dubbel live lp uitgebracht, Caught In The Act, die nog steeds goed en bij de tijd is! Daar staan nummers op zoals Somekind Of Wonderful, We’re An American Band, I’m Your Captain/Closer To Home, The Loco-Motion en Inside Looking Out. Positieve all American rock! Wordt iedereen blij van.

Wij spelen het zoals het hoort, en het hele album van A tot Z. Met een Hammond orgel, fanatieke drums, power zanger, virtuoze bas en een gitarist die er helemaal voor gaat! Hoor je het verschil? Knap! Destijds was Grand Funk Railroad één van de stevigste bands, en ook nu niet voor de poes. Ze bestaan nog steeds, en treden op in de US. Wij zijn de enige tribute band van GFR in Europa! Wij hebben ambitie om het origineel naar de kroon te steken, en  dezelfde feel te geven!
www.grandfunkreload.nl

.

The Lizard King
Deze act is een tribute band voor The Doors en heeft als basis Haarlem. De internationale leden spelen van jongs af aan al muziek en eigen werk en zijn opgegroeid met The Doors. Nu kunnen ze hun liefde voor deze band doorgeven met een sfeer die The Doors is! Aldo Viñerta (zang) groeide op in Guatamala en doet moeiteloos Jim Morrison na. De band met Gunther  Irmer (toetsen), Caspar Irmer (basgitaar), André Machado (drum) en Gábor Erga (gitaar) zet zo goed de sfeer van The Doors neer dat je vergeet dat ze het niet zijn.
www.thelizardking.nl