LIVE OP ‘T TERRAS

LIVE OP 'T TERRAS

Datum: zondag 16 augustus 2020
Aanvang: 15:00 - 18:00 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree: gratis

Categorie:


INFORMATIE

Chillax is een band die is samengesteld uit muzikanten die al jaren in verschillende formaties heeft opgetreden en samen zijn gekomen in 2014 om lekkere ontspannende muziek te maken voor gelegenheden die dat nodig hebben. Kwaliteit en Vermaak staan bij ons voorop om de betreffende gelegenheid sfeervol in te vullen. We kunnen op een goed volume spelen en in front maar we zijn ook de perfecte band als achtergrondmuziek die ook heel zacht, dynamisch en akoestisch kunnen spelen.

“We recover jazz, soul and R&B songs into a collection of sweet, sexy, easy breezy chill-out tunes. You just sit back, relax and enjoy the Chillax-perience”.

Kelly Steentjes (lead vocals)
Hans van den Bos (keyboard & backing vocals)
Paul Wesseling (guitar)
Hans Schut (bass)
Rob van Beekum (drums)

.

Skinansie: Een stampende tribute band die een ode brengt aan de messcherpe muziek van Skunk Anansie. Zangeres Helga Buitelaar (Van Hemel en Hel, Liguster), bassist Chico Abelino (Musest), gitarist Yacco den Toom, Johan van Drunen ( Van Hemel en Hel, Liguster) worden bijgestaan door de dochters van Helga de backing vocals van Erin en Dane Blom (Liguster, Flavour Graveyard). Sinds een paar maanden spelen hun set ook akoestische en in deze hoedanigheid zullen ze ook in Zoetermeer ten tonele verschijnen!