LIVE OP ‘T TERRAS

LIVE OP 'T TERRAS

Datum: zondag 23 augustus 2020
Aanvang: 15:00 - 18:00 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree: gratis

Categorie:


INFORMATIE

Live Poets Society – Dichter Bij Leven “Good stuff, and worth getting excited about!” (Leicester Bangs, culture blogger)
Live Poets Society is een duo ervaren muzikanten dat elkaar heeft gevonden in de jacht op het perfecte liedje. Toetsenist/fluitist Peter Holen en zanger/gitarist JeeWee Donkers nemen de luisteraar mee op hun muzikale zoektocht naar de beste sfeer om hun verhalen en bespiegelingen over te kunnen brengen. Die sfeer kan steeds weer anders zijn, afhankelijk van publiek, toevallig voorhanden instrumenten en de stand van de petten van de beide heren. Voor de voorstelling “Dichter Bij Leven” (pun intended) hebben de Levende Dichters elf van hun oorspronkelijk Engelstalige liedjes hertaald in het Nederlands en in een verhaallijn geplaatst. Terugkerend thema is het levenspad dat iedereen aflegt. Liedjes en verhalen over het vinden  van je wortels, ontmoetingen onderweg, afslagen die je ergens op je pad neemt – of juist niet. Met “Dichter Bij Leven” brengt Live Poets Society een intieme voorstelling met herkenbare verhalen en aangrijpende liedjes die stof tot zelfreflectie bieden.
Muziek: Live Poets Society
Teksten: JeeWee Donkers
Regie: Willy van Leeuwen
Poëtische ondersteuning: Joyce Willemse

Recensies:
“Een luisterplaat die je uit het jachtige bestaan haalt en die je de rust geeft waar iedereen op z’n tijd recht op heeft” (Hans vd Maas, OOR) “Kwalitatief gewoon best wel heel erg goed!” (Wouter van der Goes, NPO Radio 2) “Meer dan verdienstelijk gitarist Donkers komt als liedjesschrijver prima uit de verf.” (Eric van Domburg Scipio, Popmagazine Heaven) ;Live Poets Society zijn twee muzikanten die in het grensvlak van pop en americana hun prachtige liedjes lieten horen. Toetsenist/fluitist Peter Holen en zanger/gitarist JeeWee Donkers namen de gasten mee in de intieme sfeer om hun verhalen en bespiegelingen in liedjes over het leven.
Band website
Facebook