R-YO READY & BRING ME THE ELEPHANT

R-YO READY & BRING ME THE ELEPHANT

R-YO READY & BRING ME THE ELEPHANT

Datum: zaterdag 12 februari 2022
Aanvang: 20:30 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree: € 5

Categorie:


INFORMATIE

Bring Me The Elephant is een Indierock coverband bestaande uit leerlingen van Muziekschool De Brug. Door een gedeelde passie voor muziek is deze leuke band ontstaan en in deze samenstelling zijn ze pas een paar weken aan het knallen. Hun debuutoptreden bij JJ Music House belooft een spektakel te worden met allerlei verschillende nummers! Covers van onder andere Prince, James Bay en Radiohead zullen voorbij komen. In de oefenruimte wordt er zelfs al gewerkt aan eigen nummers en de band kijkt heel erg uit naar hun eerste optreden met deze toffe groep!

Marte Rozenbrand – Vocals  /  Max Kuitems – Keys  /  Roos van der Sterre – Gitaar  / Sammy Mokkenstorm – Gitaar  /  David van der Sterre – Basgitaar  /  Sky Mokkenstorm – Drums 

 

Bestel HIER je ticket.

.

.

R-YO READY

“Doe je haar met een gitaar is een veel gebruikte spreuk” bij R-YO READY, hoewel de zanger zo kaal is als een biljartbal. Op eigenwijze maken de mannen van R-YO Ready vermakelijke rocksongs van pop liedjes die voor iedereen nog als bekend in de oren klinken. Dit 5-koppig stel vrolijke mafkezen maken tijdens hun show een waar feestje op het podium, niet alleen voor het publiek maar vooral ook voor zichzelf. En juist dat spat weer van de bühne.
.
R-YO READY bestaat uit een super strakke drummer genaamd Tony van Reeuwijk die al meer dan 30 jaar op het krukje achter de trommels doormaakt. Zijn stijl is onnavolgbaar amusant en hij speelt daarmee bijna als frontman van de band. De bassist Edwin Roor (bijnaam Jack), onder meer bekend van Silver Dollar, is de stille drijvende kracht achter iedere klank van de band. Zijn manier van het verbinden van harmonie en ritme brengt deze band naar internationale standaarden. Elvis Dries is als slaggitarist vooral onderdeel van alle gekheid op het podium. Hij ondervangt de backingvocals (veelal 3 stemmig) en is rocker in hart en nieren. Als ADHD opnieuw wordt uitgevonden, dan is dat wel met Edwin Kraft van Ermel. De leadgitarist (en backingvocals) stuitert gedurende 24 uur op het podium… ja u leest het goed, ook na 1,5 uur optreden is hij niet van het podium af te slaan. Hij is virtuoos, entertainer en vooral heel knuffelbaar tegelijk. Arjo (R-YO), onder meer bekend van Pluis en de Struikrovers, Kiss My S en Heads Down, is het blije ei en frontman van de band. Als bijna 8 jaar is hij de bron van energie achter de band. Zijn interactieve manier van performen zorgen ervoor dat je niet een bandje gaat kijken maar onderdeel wordt van de R-YO READY Experience! Kom kijken en meezingen met Stevie Wonder, Queen, Michael Simbello, Van Halen of Madonna.
Want de band gelooft in 1 ding: Lang Leve de Gekken, want de Gekken Leven Lang!

 

Bestel HIER je ticket.