THE GOTRAIN BIG BOY’S – GEANNULEERD –

THE GOTRAIN BIG BOY'S - GEANNULEERD -

Datum: donderdag 29 oktober 2020
Aanvang: 19:30 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree: €5,-

Categorie:


INFORMATIE

Helaas betekenen de afgekondigde maatregelen dat de geplande optredens in de komende 4 weken niet doorgaan.
Uitstel betekent zeker geen afstel!

Zodra bekend wordt, wanneer de maatregelen weer versoepeld worden, plannen wij vervangende data met de bands.

.

The Gotrain Big Boy’s is een Nederlandse Rockabilly band. De band bestaat al 10 jaar en is volop in ontwikkeling. Het ontstaan van de band is gekomen doordat 4 kwajongens op zoek waren naar een ander geluid.
Zij hebben dit gevonden in een specifiek geluid waarbij de trainbeat voorop staat. De bandleden komen allemaal uit de Rock ’n Roll wereld en hebben een voorliefde voor jaren 50 muziek. De band speelt gecoverde nummers van o.a. Johhny Cash, Elvis Presley, Carl Perkins, Johnny Burnett en Jerry Lee Lewis. Koos Nelemans [alias Noise Koosie] is initiatiefnemer van de band en heeft samen met Fred Brakus [alias Fred Flintstone] de band Gotrain opgericht.
In deze formatie met beide heren op gitaar is het avontuur begonnen. Na het vinden van meer bandleden is besloten om ook de naam van de band uit te breiden. Dit resulteerde in de toevoeging van “Big Boy” aan de bestaande naam en vanaf dat moment ging de band door het leven als The Gotrain Big Boy’s. Big Boy’s zijn de grootste stoomlocomotieven die er ooit gebouwd zijn, speciaal om de zwaarste lading voort te trekken. En dat is waar The Gotrain Big Boys voor staat, om u een onbezorgde avond te bezorgen.

Ticketlink